Dragkrok

När det gäller dragkrokar till bilar så är det ett litet problem för mig. Jag har varit ute efter en bättre begagnad bil och hittat ett flertal som jag mycket väl kan tänka mig att köpa, MEN allesammans har saknat det jag behöver bilen till: dragkrok. Hur löser man det på ett bra sätt? Jag har varit i kontakt med märkesåterförsäljare till två av de bilarna som jag tycker verkar bäst och frågat vad det kostar att montera ett drag, svaret hos båda har visat sig är: hutlöst dyrt! Så för att lösa detta så har jag kollat runt bland verkstäder (icke märkes) för att få ett pris, svaret hos de jag tycker verkar trovärdiga har alla varit samma: hutlöst dyrt. Så nu återstår bara en sak och det är att låna ett garage av en polare och försöka montera själv. Jag har kollat och hittat en dragkrok hos Dragkrokskungen till den mest intressanta av bilarna jag har kollat på och det ser ut att ge en hållbar budget.  Så, imorgon ska jag åka och titta en sista gång innan jag slutligen bestämmer mig för vilken bil jag ska välja en sen ska jag slå till! 🙂