Plantering i blomlådor, balkonglådor och brevlådor blir helgens påskaktivitet.

Äntligen har det blivit tid för hemgång efter en lång och slitig arbetsvecka. Den har bestått av allt ifrån kundbesök med stora och välrenommerade företag inom hemtextilbranschen och lampbranschen och utbildningar för våra återförsäljare som ska förmedla våra budskap och tjänster på bästa sätt. Mycket tidskrävande och hjärnutmanande men nyttigt för fortsatt framgång i företaget på sikt.

Kollar man ut genom fönstret kan man inte tro att det är påskafton i övermorgon utan man skulle kunna förväxla det med en kall och lite mulen oktoberdag, men man får tända något extra ljus och göra det bästa av situationen. Jag tänkte faktiskt ta tillfället i akt och åka å köpa nån snygg blomlåda och balkonglåda som jag imorgon när jag ändå är ledig kan planera lite snygga och färggranna blommor i. Jag har letat på nätet och funnit en hel del snyggt men jag väljer nog ändå att gå och fönstershoppa istället. Jag finner det som en stor fördel att kunna känna och klämma på sakerna istället för att köpa något över en bild som med en dålig upplösning på skärmen kan ljuga en hel del mot verkligheten.

Får jag lite tid över så ska jag även hinna med att köpa en ny brevlåda då den vi har ute i stugan hänger knappt ihop och läcker in. Det gör morgontidningen genomblöt sommartid, så man får lägga den framför brasan och torka först innan det går att läsa den. Redan förra året tänkte jag tanken men i år ska det verkligen bli av tänkte jag. En svartmetallic med vita bokstäver skulle passa in som hand i handske med tanke på grannarnas utseende på sina.

Så det är bara att kasta in handduken och bege sig till bilen för en härlig stundande påskhelg.