Mc-säsongen är äntligen på ingång

Nu är det inte alls lång tid tills den efterlängtade mc-säsongen är här hörrni. Jag hämtade ut min hoj från service i förra veckan och känner mig mer än redo för att ta mig ut på både bekanta och ännu outforskade vägar tillsammans med min trotjänare. Hoppas verkligen på mycket sol och bra väder detta år, så man kan packa med sig tältet och göra långturer genom Sverige. Jag hade även tidigare i år inne hojen på verkstaden för att byta vissa delar och bytte då bland annat avgassystem och luftfilter.

Power Commander – för optimal bränsleblandning

I samband med detta blev jag rekommenderad något som heter Power Commander och som skall hjälpa till att skapa optimala förutsättningar för att bränsleblandningen skall fungera så bra som möjligt. Power Commander är alltså ett sorts verktyg som kopplas samman med insprutningssystemet som styr själva bränsleblandningen. Detta lät verkligen toppen tycker jag och det skall bli riktigt spännande och se om man märker någon skillnad nu när man skall ut och köra.

Planera kommande rutter och ställen att besöka

Något annat jag verkligen älskar med att äga en motorcykel är tiden nu innan körsäsongen drar i gång. Att få sätta sig ner och planera kommande rutter och ställen att besöka är så roligt. Jag har även flera vänner som är utspridda över i stort sett hela landet och som alltid är på att ansluta för att köra tillsammans och upptäcka nya ställen att besöka. Vi har liksom ett slags community där vi samlats och där alla delar samma intresse. Man får så mycket bra tips och idéer med alltifrån saker som har med hojen att göra till olika destinationer som är ett måste att besöka. Nu är det bara invänta det härliga vädret sen är det jag som tar mig ut på vägarna.